30 Mai 2014

Cel mai…

3 Comments Blogging, Oameni care contează, Personal

keep-calm-and-blogM-am gândit de multe ori că la întrebările despre “cea mai” sau “cel mai” îmi este foarte greu să răspund, pentru că există foarte multe lucruri dintr-o anumită categorie pe care nu pot să le ierarhizez. Aşa se întâmplă şi acum, când  Kadia mă întreabă care este articolul meu de suflet, întrebare pe care mi-o pusese acum ceva vreme şi Irina şi tocmai datorită faptului că mi-a fost greu să mă decid am amânat atât de mult. Şi totuşi…

Cel mai aproape sufletului meu este un articol scris pe 10 aprilie 2013, pe vremea când încă mai consideram că trebuie să îmi lustific prezeţa pe internet, ca autoare a unui blog. Articolul se numeşte  Mamă de bloggeriţă şi este la fel de actual și acum când blogul nu-mi mai este o jucărie nouă, ci a devenit o parte din viața mea.

Întrebam acum mai bine de un an “de ce scriu părinții de bloggeri?” și răspundeam tot eu, fără să am pretenția că posed adevărul absolut, încercând să “explic” de ce traiectoria noastră prin rutina zilnică ia uneori direcții surprinzătoare.

Și dacă tot am amintit de o scriere care vorbește despre părinți și copii, nu pot să nu spun că tot aproape de sufletul meu este și Ai fi putut fi copilul meu, o postare pe care o scriam cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Dacă nu ați înțeles încă, acest articol este răspunsul la o leapșă, pe care, evident o voi da mai departe. Oricui va dori să o preia, dar mai ales Ancăi (că doar în articol este vorba de mama ei) care cu siguranță va răspunde pe blog sau pe noul vlog, vede ea unde și Andreei care în acea perioadă m-a încurajat foarte mult în ceea ce privește scrisul pe blog.

Nu transforma înfrângerile în victorii
Limpede nu vezi decât cu inima
Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

3 Responses to “Cel mai…”

  1. Răspunde bloodie says:

    Am văzut leapșa asta și chiar speram să mi-o paseze cineva. N-am mai făcut una de foaaaarte multă vreme. Merci. :D

  2. Răspunde Ruxandra-Mirela Ionita says:

    Io vreau doar sa iti spun ca mi-esti draga. Rau de tot.

Leave a Reply