27 Iul 2014

Visul unei nopți de vară

13 Comments Blogging, Joacă, Personal, psi

summer nightDupă cum ştiţi cei mai mulţi dintre voi, în perioada aceasta din an îmi petrec nopţile de sâmbătă spre duminica la muncă. Mai mereu la o nuntă. Aşa s-a întâmplat şi în noaptea care a trecut, lucru obişnuit deci, doar că undeva după miezul nopţii, într-una dintre scurtele clipe de răgaz, mi-am permis să visez. Şi unde m-ar fi putut duce gândul altundeva decât… tot la o nuntă? Una fără firmă de amenajări angajată, fără cameraman și cu doar două poze color, neurmată de trash the dress, dar cu DJ (lucru rar la acea vreme, dar nu s-ar fi putut să fie altfel pentru că mirele avea deja microbul acesta în sânge și îl mai are și acum). Am visat și am am constatat că unele amănunte au început să se estompeze. Timpul nu este blând cu toate cele care s-au întâmplat cândva. Mi-am reamintit puține amănunte despre petrecere și dans, dar am revăzut aievea partea de început a evenimentului, ploaia scurtă de vară, florile superbe aduse de un invitat care locuia la Codlea și faptul că toată lumea a pornit spre Starea Civilă din aceeași casă, fără tradiționalii (atunci, dar și acum, lăutari). Așa cum mi-am reamintit și bucuria de a se fi reușit să obținem încă o oră în plus peste cea la care ar fi trebuit să părăsim restaurantul (în vremurile acelea 22.00 era ora la care se dădea stingerea) și tortul diplomat (banal acum, o delicatesă rar de găsit atunci). Și, bineînțeles, mi-am reamintit emoțiile. 27 iulie 1985. Când au trecut 29 de ani?

O nouă noapte a venit deja și mă pregătesc de un nou vis. Cel legat de vacanța de care mă mai desparte mai puțin de o săptămână. Mai scurtă decât mi-aș fi dorit-o, suficientă pentru a mă reîncărca cu energia de care am atâta nevoie.

Dar până atunci mai este puțin. Nu știu cât de prezentă voi putea fi pe internet, dar mă voi întoarce pentru că avem ceva treabă pe aici. Cu Semnul SPRE carte căruia i-am acordat doar o mică vacanță, cu tutorialele de care nu am uitat și cu toate câte vor mai veni, sper mai multe bune decât rele.

Ce au vista alții într-o noapte de vară, găsiți la psi.

Le-a rămas România mică
În derivă?
Tags: , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

13 Responses to “Visul unei nopți de vară”

 1. Răspunde Maximus Arial says:

  Si eu gasesc dupa atatia ani ca nunta noastra avea farmecul acela aparte, unic.
  Cat despre largimea concediului, se mai poate aranja?

  • Răspunde Sonia says:

   Mulțumesc pentru bunele intenții, dar vacanța mi-am “aranjat-o” eu singura. :)) Mi-am trântit un botez exact în mijlocul ei. :))

 2. Răspunde TATIANA says:

  Eu de-abia astept vacanta voastra….. la cotitura…..daca ati putea s-o prelungiti macar putin…..

 3. Răspunde Iuliana says:

  Sonia draga, 29 de ani, ce frumos! La multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti!
  Si vacanta frumoasa sa aveti, asa scurta cum e. Abia astept sa-mi spui daca ai ajuns la Sambata si cum ti-a placut. Acolo sigur-sigur te odihnesti si te incarci cu energie ;)

 4. Răspunde psi says:

  vacanţe frumoase să avem. un teanc de cărţi aşteaptă deja să ne întoarcem la treabă şi o promisiune de teanc de cărţi de la vero (care a decis să doneze o parte consistentă din premiul de la concursul cu lenjeriile câştigat de grişka). plus o cutie de cărţi la eddie. cum vezi, lucrăm chiar şi în pauză. :)
  şi din tot regret doar că, dacă mâine veştile fi-vor bune, am să fiu departe de braşov când vei veni.

  • Răspunde Sonia says:

   Nici eu nu am stat degeaba, iar Roxana mi-a comunicat si ea că are un teanc de cărţi. Tuşei Vero, mii de mulţumiri! Iar ţie îţi ţin pumnii pentru veşti bune şi o vacanţă aşa cum ţi-o doreşti.

   • Răspunde psi says:

    sunt sigură că ai mai adunat şi tu cărţi, sunt foarte, foarte sigură. cumva e chiar simpatic faptul că oamenii, în ciuda tăcerii, tot s-au gândit la semnul nostru. asta mă bucură tare mult. înseamnă că ne-am promovat frumos, firesc… am rămas în sufletele care trebuie. :)

 5. Răspunde dagatha says:

  :-)
  Ce frumos… :-)
  M-ai purtat și pe mine înapoi în timp…21 iulie…ceva mai încoace, e drept… :-)

  „Frumoasă” vacanță ți-ai tras, n-am ce zice! ;-)

  • Răspunde Sonia says:

   Dar cafeaua? Cum rămâne cu cafeaua? Eu mi-am făcut astăzi rezervare la Râșnov. Aștept să îmi spui în ce perioadă vei fi prin zonă.

 6. Răspunde Alex Stanciu says:

  nu te grabi cu nunta, o sa vina timpul ei, iti poti pregati alt vis intre timp! pana atunci iti uram relaxare totala in vacanta!

 7. Răspunde roxana says:

  La multi ani, Sonia! Iarta-ma ca citesc abia acum postarea dar, desi concediul meu este inca departe , se pare ca functionez mai incet. Sa fiti sanatosi !

Leave a Reply