30

090814-pearls-hmed.grid-6x2Da, astăzi e zi de sărbătoare pentru mine. :) Şi n-aş fi scris nicio vorbă dacă o prietenă virtuală nu mi-ar fi făcut ziua şi mai frumoasă cu urările ei.

Cât înseamnă 30 de ani? Dacă stai să îi numeri par a fi mulţi. Dacă doar i-ai trăit nici nu îţi dai seama când au trecut! Şi mai înseamnă un copil, o casă, o mică afacere, de-ale vieţii de toate (bune şi rele), bucurii şi tristeţi, clipe de relaxare şi de muncă, împliniri şi dezamăgiri, visuri, planuri şi atât de multe alte lucruri că mi-ar trebui pagini întregi ca să le scriu.

Cât înseamnă 30 de ani? Dacă este să fac doar un simplu şi arid calcul matematic , o ecuaţie al cărui rezultat îmi dă cu plus.  Dacă este să las inima să “gândească”, un univers în care mi-am găsit locul.

Ce-mi doresc astăzi? Doar să fim sănătoşi!

Aceeaşi urare şi pentru Adriana şi Mihai. Zâmbesc larg coincidenţelor din viaţa noastră şi îţi mulţumesc, Adriana, că nu ai uitat. La mulţi ani!

lalele

22 thoughts on “30

 1. psi

  he, he! la mulți ani dragilor. la așa aniversare cu perle vă dorim să aveți parte de căușul potrivit în care să vă bucurați mai departe de ceea ce faceți și de anca… cu adevărat perla voastră de care știu cât sunteți de mândri.

 2. Nu am cum să uit, ba, dimpotrivă, mă simt onorată să-mi împart bucuriile cu oameni dragi, ce îmi sunt exemplu. Vă doresc numai bine, să vă bucurați de tot ce ați construit împreună. 30, e un număr magic și mă apucă tremuratul gândind că 9 e atat de putin, dar atat de mult, raportându-mă la vechea Adriana ce nu credea în cuvântul „împreună” ca fiindu-i sortit. La mulți ani, Sonia și Sorin! Ți-am spus vreodată că pe Mihai toți cei din familia lui îl strigă Sorin? Cred ca da..

  • Sonia

   Adi și Sorin, 27 iulie… și nu sunt singurele coincidențe. La mulți ani! Și să știi… 9 nu este deloc mai puțin magic!

 3. avramul

  sa aveti in continuare parte de soare sa va incalzeasca, de briza sa va racoreasca si de Dumnezeu sa va insoteasca! La multi ani prieteni dragi!

 4. Daca nici nu stii cand au trecut inseamna ca au fost mai multe bucurii. Timpul trece intotdeauna prea repede cand suntem fericiti. Sper ca n-am spus o chestie din aceea plata. Inca pe-atatia in continuare!

 5. La mulţi ani! Sănătate, fericire, mulţumire, bucurie şi tot ce vă doriţi! Ştiam că se apropie această zi aniversară pentru că am mai avut noi o discuţie într-un an anterior şi am ajuns la concluzia că tu şi fratele meu sărbătoriţi pe aceeaşi dată ziua căsătoriei. Este adevărat că voi aniversaţi ceva mai ani dar şi vouă şi lor vă doresc din suflet acelaşi lucru – încă cel puţin 30 de ani la fel de frumoşi.

 6. 30 de ani…wow. Sa mananaci un sac de sare cu omul tau. Multi inainte, draga mea!! Noi am serbat doua luni cu cateva zile in urma…stiu, pare infim…chiar ESTE infim…dar tot ni se parea ca a zburat timpul ca nebunul. Oare vom ajunge si noi la performanta voastra, oameni frumosi?

 7. Adriana Florea

  Perla – puritate si credinta! Va doresc sanatate, pace in suflet si multa intelepciune…inca 30 de ani!!!
  La multi ani!!! si la multe nunti!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge