28 Noi 2013

Știu, dar nu spun!

15 Comments Blogging, Publicitar

santaMă uit în calendar și parcă nu îmi vine să cred că este aproape decembrie. Anul acesta a trecut incredibil de repede, este aproape pe sfârșite, iar eu nu am reușit să îmi finalizez încă toate proiectele. Bine, după cel cu zugrăvitul nu plâng chiar deloc, l-am amânat cu multă bucurie pentru când o veni primăvara. A mai rămas mai puțin de o lună până la sărbători. Nu mi-am făcut niciun plan pentru Crăciun, nu am cumpărat niciun cadou. Îmi aduc aminte că se apropie timpul lor doar când cineva îmi pomenește despre aceste lucruri.

Prima care m-a tras de mânecă a fost Irina de la iLUX. Mi-a propus să iau parte la proiectul lor legat de o revistă dedicată Crăciunului. Și uite așa, într-un miez de noapte, am meșterit, așa cum m-am priceput eu mai bine, o decorațiune. V-am făcut curioși? Dacă-mi promiteți că nu o să îmi criticați prea tare opera de artă, o să vă mărturisesc că  o puteți admira la pagina 30. Unde? În Alegria – Crăciun fără secrete. Revista a fost lansată în data de 18 noiembrie și este o lectură foarte interesantă. Are de toate. Informații utile, idei de tot felul, umor și… bloggeri. Mărturisesc că mi-a plăcut să îmi găsesc numele alături de al multor oameni pe care îi citesc, cum bucuroasă am fost și de cunoștințele noi.

alegriaCa și cum nu ar fi fost de ajuns, tot Irina mi-a mai pregătit o surpriză. M-a ademenit într-un complot. Cea a pus la cale? Un Secret Santa prilejuit de marea lansare. 14 bloggeri își vor face cadouri știind doar numele celui pentru care, fiecare în parte, va fi Moș Crăciun. Am acceptat fără rezerve jocul și am așteptat cu nerăbdare să aflu cine va fi cel pe care Random.org îl trimite în grija mea. Îl citesc? Este fată sau băiat? Este din capitală sau din provincie? El mă citește pe mine? Oare o să aleg un cadou care să îi fie pe plac?

Acum, când vă scriu, am răspunsul la toate întrebările. Cadoul va fi portofelul Enzo din piele naturală, un model subțire și elegant, care nu deformează buzunarele. V-ați dat deja seama că destinatarul este un el.  Al cărui nume nu vi-l pot dezvălui. Pentru că nu știe că eu sunt cea care a ales pentru el. Va afla în 6 decembrie când, însoțit de numele meu, darul va poposi în mâinile sale. Sunt convinsă că îi va plăcea. Eu l-am ales pentru că portofelul este un accesoriu pe care îl admir la bărbați. Și nu mă refer la ceea se află în el, nu vă gândiți la prostii. :)

portofel_barbatesc_din_piele_enzo_negru

Cred că alegerea mea este una potrivită. Domnul despre care vorbesc, și pe care, da, îl citesc de ceva vreme, va fi mândru de portofelul său. Atunci când este îmbrăcat la patru ace, dar și când poartă blugi. Poate îmi va confirma acest lucru face to face. Dacă se va întâmpla să ne întâlnim vreodată și în lumea de dincolo de monitoare. Cine știe… se întâlnește munte cu munte, d-apoi om cu om.

Și dacă tot am vorbit despre sărbători, vouă vă doresc să primiți cadouri frumoase și să aveți inspirație maximă atunci când le alegeți pe cele pe care vreți să le dăruiți. Eu de abia aștept să văd ce îmi va aduce Secret Santa. Dar mai ales cine se află în spatele lui.

Tags: , , , , , ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

15 Responses to “Știu, dar nu spun!”

 1. Răspunde adelinailiescu says:

  Faci tu ce faci si tot complotezi ceva cu Mosul: ba iti dicteaza scrisori, ba iti trimite cadouri secrete… Nu m-as mira sa vad si niste reni parcati in fata usii tale. Sa ai mana buna si sa fie cu noroc. vezi, pune si tu doi bani in portofelul ala sa nu traga a paguba. :))

  • Răspunde Sonia says:

   Cred că avem o anumită atracție unul pentru altul. Poate pentru că am fost cuminte. Sau o fi de la apropierea de vârstă? :) Să vedem ce îmi aduce de Crăciun. :)

 2. Răspunde alma nahe says:

  Moșu’ și efectul lui…:)

 3. Răspunde adapukka says:

  Foarte dragut proiectul. Faceam ceva de genul la job inainte de craciun. Trageam la sorti cui facem cadou ;) si chiar inainte de craciun ne stargeam la un pahar la luminile bradului din sediu si ne imparteam cadourile.

 4. Răspunde elly weiss says:

  Pentru mine e prima data cand particip la un astfel de joc si chiar imi place.
  Portofelul e mai mult decat perfect pentru oricine. Irina stie de ce spun asta :)
  Cu siguranta celui caruia ii este destinat ii va placea. Nu are cum altfel.
  Si eu astept sa vad ce vei primi si de la cine. Sunt tare curioasa.

  • Răspunde Sonia says:

   Mi-au plăcut mult decoraţiunile pe care le-ai făcut şi mi-aş dori să am şi eu mai multă răbdare.
   Acum că am prins gustul jocului, cu siguranţă că voi povesti şi altora despre el. :)

 5. Răspunde Iuliana says:

  Da, si eu am jucat Secret Santa acum multi ani pe un forum. A fost foarte frumos.
  Imi place foarte mult suportul tau de lumanare de la pag 30 :) Chiar e foarte practic si frumos, O idee numai buna pentru masa de Craciun.
  Daca te incalzeste cu ceva, sa stii ca si capra vecinului e moarta: nici eu nu m-am pregatit in niciun fel pentru sarbatori si parca nici energie nu am sa fac planuri si liste si sa umblu prin oras. Cred ca voi avea cel mai nepregatit Craciun din viata mea…

  • Răspunde Sonia says:

   Ne descurcăm noi cumva. Eu recunosc că în fiecare an mă pregătesc cam pe ultima sută de metri, pentru că decembrie este cea mai aglomerată lună a mea. Dar reuşesc să le aranjez pe toate la timp şi apoi intru în vacanţă. Abia o aştept.

 6. Răspunde filedinpoveste says:

  Anul acesta, Sonia, ai fist mesagerul, confidenta şi spiriduşul Moşului. Ai făcut ce ai făcut şi tot în preajma lui ai stat. Făceam şi eu prin liceu Secret Santa, ba chiar şi în primul an de facultate, Doamne ce emoţii aveam “dacă îi place, dacă nu îi place. Eu ce voi primi?”

 7. Răspunde Daruri | blog de iarnă (și nu numai) says:

  […] Vă povesteam acum ceva vreme despre faptul că, din invitația iLUX, urma să fiu Secret Santa pentru un blogger. Ba chiar v-am arătat și cadoul pe care l-am ales pentru el. Acum pot să vă spun că a fost vorba despre Daniel Botea și că am avut bucuria să îl și offline, chiar mai înainte de a-i bate curierul la ușă. […]

Leave a Reply