17 Mar 2014

Luni

11 Comments Oameni care contează, Personal

coffeCe faci când îți propui un weekend departe de calculator? Aproape te ții de cuvânt. Spun aproape pentru că, fără să vrei, mai simți nevoia să arunci câte un ochi spre el. Pe un site cu timpul probabil, pe unul de rețete (căci iar ai uitat cât zahăr trebuie să pui), pe la prietenii care scriu și chiar pe Facebook. Și nu este chiar rău că se întâmpă așa. Îți începi ziua de sâmbătă cu un zâmbet larg. Un prieten virtual, pe care întâmplător îl cunoști și în viața de dincolo de monitor, îți urează într-un mesaj privat, să ai o zi frumoasă. Așa, pur și simplu, fără niciun motiv. Și chiar se întâmplă. Ai o zi de sâmbătă perfectă.

Ce faci când îți propui un weekend departe de calculator? Lapte de pasăre, ardei umpluți, vinete, ouă umplute și multe alte chestii foarte bune la gust și foarte rele pentru siluetă. :) Apoi stai de povești până în creierii nopții și duminică dimineața te trezești târziu, te uiți la un film și mai dai o lovitură alimentației sănătoase. Faci cartofi prăjiți. Și începi o carte cu nume interesant. Aspidistra să trăiască!

Dar ca orice weekend, și cel pe care ți-ai propus să îl petreci departe de calculator a trecut.  E luni. Iar luni cică nici iarba nu crește, nici frunza nu îngălbenește, iar oamenii nu zâmbesc până la ora 11:16 (asta o zic niște cercetători britanici). Așa să fie? Mai bine mă duc să mai pun de o cafea. :)

Vă doresc să aveți o săptămână minunată!

Prima dată
Inspiraţie
Tags: ,
written by
The author didn‘t add any Information to his profile yet.

11 Responses to “Luni”

 1. Răspunde Loredana says:

  deci, ori internet, ori bombă calorică? :)) grea alegere!!! pentru weekend-ul ăsta, eu am ales pat + internet și tare bine a fost!!! nici un kg în plus care să-mi dea bătaie de cap acum… :P

  bine să ne fie!!!

 2. Răspunde vavaly says:

  iar eu te invit la mine la o cafea vesela. macar sa zambim de luni dimineata m-am gandit eu.
  sa ai o saptamana superba si plina de intamplari frumoase draga Sonia!

 3. Răspunde abisurile says:

  Pana la 11:16 ? O sa verific ! Eu una imi propun multe, uneori chiar reusesc dar nu tot timpul … Mai am de invatat. O zi frumoasa iti doresc !

 4. Răspunde Adriana says:

  …m-a luat o foame şi o poftă, că uit şi de cafeaua pe care încă nu am băut-o! Eu am mai recuperat din articolele necitite din motive de durere de spate. Dar tot aş mai avea. Fug să-mi fac şi eu cafeaua. O săptămână faină!

 5. Răspunde psi says:

  eu am citit. mult. şi am stat la rândul meu departe… atât cât s-a putut. ceva despre orfeu (şi mi-am reamintit că mi-am propus mai demult să încep studiul filozofiei arabe medievale) şi ceva despre renaştere şi platonicieni.
  şi mi-am aranjat împreună cu maiuşka florile din balcon.
  azi mi-am propus să trag o fugă la farmacie şi să încep o cură de multivitamine şi zâmbesc. maya e cu lăbuţele pe taste…

 6. Răspunde alexa says:

  fara calculaor in weekend! prefer un kg in plus ca il dau jos in urmatoarea saptamana:))!

 7. Răspunde file din poveste says:

  Eu în weekend am cam renunţat la calculator. Weekendul acesta nu l-am aprins. Ce-i drept c-am mai aruncat un ochi prin online de pe telefon… :D

 8. Răspunde TATIANA says:

  Daca la ora 10 savurai deja a doua cafea , stai bine.Neamtul ala care ascunde hainele n-o sa-ti faca probleme, asa am auzit, pentru minim doua cafele pe zi.Cat despre “orice lucru bun din viata”….sa fim sanatosi!Trebuie sa ne mai si rasfatam, nu-i asa?Sa ai o saptamana excelenta si multa inspiratie!

 9. Răspunde roxdumitrache says:

  Eu am gatit, am sapat gradina, am facut ordine prin casa si am “furat” o ora de somn. Seara am tras tare sa recuperez lipsa din fata monitorului.

 10. Răspunde Dan says:

  În 3 încercări din 5 nu pot intra pe blogul tău. Îmi apare un mesaj care spune fix așa : „Eroare la stabilirea unei conexiuni cu baza de date”. Uneori chiar după ce reușesc să intru, același mesaj apare atunci când încerc să „submit” comentariul. :(
  O săptămână frumoasă și ție !

Leave a Reply