Doi

2years-happy-birthdayDoi! De data asta fără statistici și fără să analizez ceea cea a fost. Doar cu întrebări:

E mult? E puțin? Aș fi putut mai bine? Cât de importante sunt bucuriile pe care mi le-a adus blogul? Și cât de amare dezamăgirile?

Și cu un gând bun pentru toți cei care poposesc, din când în când, aici: să ne citim cu bine!

 

 

8 thoughts on “Doi

 1. Sonia, cineva spunea pe aici că mai intai te-a stiut pe tine şi apoi pe fiica ta, deşi cronologic tu ti-ai făcut blog cu mult timp după ea. Am inteles atunci că nu ai trecut niciodată neobservata, cu articolele tale mereu la obiect, mereu sfredelitoare, cu eseuri pline de informatii şi motivationale de multe ori. Ai dus proiectul Semn spre carte in Tara lui Andrei, ai ajutat oamenii sa se implice in campania aceasta şi automat ai facut copii fericiti. Tot cu blogul tau. Prin blog te stiu, chiar dacă nu totdeauna sunt de acord cu tine, vibram, insă, la multe lucruri ce ne apropie. Eu cred ca ai facut mult mai mult decat spun eu aici şi incă vei mai face. Blog de iarnă sau Anotimpuri, Sonia e un nume şi un brand deja, iar eu sunt bucuroasa sa te fi citit. La mulţi ani, blog de Sonia, numai bine…vouă!

  • Sonia

   Adriana, îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și mă simt onorată să te știu printre cei care poposesc adesea aici. Ne-au apropiat lucrurile pentru care vibram la unison și și cele care par să ne despartă. Și asta este foarte important pentru că, zic eu, să înveți mereu ceva de la alții este chintesența evoluției. Iar eu am învățat de multe ori de la tine și pentru asta îți mulțumesc!

 2. La multi ani blog de Sonia! Mult, putin, bine, mai putin bine, totul e relativ. Eu ma bucur ca te-am citit de la primul articol si e unul dintre putinele bloguri pe care le stiu care si-a pastrat in timp tinuta, prestanta si calitatea articolelor. Felicitari!

  • Sonia

   Iuliana, mulțumesc mult! Și îți doresc să-ți crești blogurile mari și frumoase. Chiar dacă uneori tăcută ele sunt printre cele ale căror articole nu le ratez niciodată.

 3. Mulți înainte! Nu știu cum a fost pentru alții dar eu am trecut prin multe stări aici. Am zâmbit, am râs chiar, am avut emoții pentru proiectul ăla frumos, am lăcrimat, m-am revoltat…. am învățat. Și pentru asta mulțumesc. Ești o gazdă bună!
  Șii…. mulțuumesc pentru darul de la Moș! Gustos :D

  Un an ….mai bun!

  • Sonia

   Încerc să fiu o gazdă bună și de cele mai multe ori îmi reușește. :) Și eu am învățat multe de la voi și, cum îi spuneam și Adrianai, prețuiesc mult lucrul ăsta. Îți mulțumesc din suflet pentru cuvintele tale și toate cele bune să se adune pentru fiecare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>