Câteva rânduri

floarea pasteluiMi-am promis să fiu mai organizată și nu prea mi-a ieșit. A tot apărut câte ceva care mi-a stricat planurile și mi-a dat programul peste cap. Mi-am promis să fiu mai cumpătată și nici cu asta nu am avut succes 100%. Încă un pic și încă ceva, ca să fie după pofta inimii fiecăruia dintre cei care îmi vor trece pragul. Acum s-au așezat lucrurile, cumva. Mi-am terminat treaba, ne-am adunat cu toții acasă și fiecare ne bucurăm de o clipă de răgaz. Eu îl folosesc ca să scriu.

Este atât de plin de urări și ouă roșii pe tot internetul încât orice aș spune și orice imagine aș atașa, nu va fi decât încă ceva peste prea multul care deja s-a spus sau afișat. Ciudat. Toate aceste lucruri luate separat înseamnă ceva, dar avalanșa lor nu face decât să le dilueze sensul.

Și totuși, pentru că vreau din tot sufletul să vă transmit un gând bun, o voi face, încercând să nu cad în capcana clișeelor de niciun fel. Deci…

Să aveți sărbători liniștite și cu cei dragi vouă alături, să vă bucurați de sărbătoare orice semnificație ar avea ea pentru voi, să vă opriți pentru o vreme din goana nebună pe care ne-o impune vremurile și să ne citim, sănătoși, marți. Sărbători cu bine tuturor și fiecăruia în parte!

18 thoughts on “Câteva rânduri

  1. Aș încerca și eu să ies din clișee, dar orice aș face, aceasta de acum este o sărbătoare a luminii, pe care ți-o doresc ajunsă în sufletul tău!
    Mai este și o sărbătoare a primăverii, așa că-ți doresc și căldură în preajma ta! Și unde-i căldură apare și bucuria.
    Și este cea mai mare sărbătoare a creștinătății, așa că-ți voi spune: Hristos a înviat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge