Haihui (1)

Duminică, frig, lene… Chef de scris, da sau parcă nu prea… Așa că, mai bine, haihui pe internet! :)

• Mi s-a luat o piatră de pe inimă! În sfârșit s-a dat o lege care să stopeze tendințele demografice negative și care salvează de la piere o întreagă categorie socială. Morții pot fi îngropați și fără preot!  De parcă până acum erau băgați în groapă cu el cu tot. :)

00• Am fost la multe ceremonii de botez și, dacă stau să mă gândesc bine, nu de fiecare dată locul era amenajat ca la carte (de cele mai multe ori din motive obiective). Dar în cada de baie? Printre sampoane și geluri de duș? Pfff…

01

• Ion a cucerit internetul. El este un personaj cu bun simț și foarte, foarte deștept. Aș fi trecut cu vederea că Ion este de fapt o copie a lui Bill (ʺBe Like Billʺ) dacă nu mi-ar fi plăcut foarte mult ce a spus inițiatorul paginii originale. Bill este mult mai bun decât mine, zice Eugeniu Croitoru și, Doamne, câtă dreptate are! Și Ion este mai bun decât mulți dintre cei care încearcă să capitalizeze potențialul lui viral.

02

Greu cu spațiile și cu virgulele Dar…

• Se întâmplă și la case mai mari!

03

 Sinceritatea cucereste. Cine cucerește? Sinceritatea! În ce clasă se învață asta?

 • Nu numai virgulele fug de la locul lor. Uneori, derapează și logica!

04

 Să înțeleg că o femeie este frumoasă pentru că știe să fie falsă? Mmmmm….

• Să trecem la lucruri mai vesele. A fost găsit panda! Cum care panda? Cel pe care Dudolf la ascuns, la sfârșitul anului trecut, printre oameni de zăpadă.

05

• Vi s-a părut evident unde era ascuns simpaticul ursuleț? Ia să vă văd acum!

06

Dudolf zice că a ascuns o pisică printre bufnițe. Încercați să o localizați? Știu… toate animalele din desen par la fel. Și, recunosc, mie mi-a luat mult timp să dezleg misterul.

 • Dacă vă este greu să găsiți pisica din imaginea de mai sus, poate încercați să o depistați aici:

07

• Sau aici?

08

Duminică faină vă doresc! :)

7 thoughts on “Haihui (1)

  1. Spațiile și virgulele par să fie într-un război total. La serviciu, când trebuie să preiau un text scris de un alt coleg nu-mi rămâne altceva de făcut decât să-l scriu din nou. Greu cu înțelegerea și respectarea regulilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge